Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

Η απόφραξη λεκάνης τουαλέτας με χρήση ζεστού νερού είτε στο σπίτι, είτε στην επιχείρηση σας είναι μια τεράστια ενόχληση. Μια φραγμένη γραμμή αποχέτευσης μπορεί να φέρει ακατέργαστα λύματα στο σπίτι σας μέσω των αποχετεύσεων. Αυτός είναι ένας σημαντικός πονοκέφαλος για οποιονδήποτε ιδιοκτήτη σπιτιού ή επιχείρησης.

Με την πάροδο του χρόνου, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε, κάποια στιγμή θα υπάρξει ένα φράγμα στην κύρια γραμμή αποχέτευσης και θα χρειαστεί απόφραξη λεκάνης τουαλέτας ή νεροχύτη.

Μερικά από τα κοινά αίτια είναι αντικείμενα που πέφτουν στην τουαλέτα σας:

  • Χαρτιά, σερβιέτες και μωρομάντηλα
  • Είδη καθαρισμού τουαλέτας και μπατονέτες
  • Λίπη και λάδια κάτω στην αποχέτευση σας. Το λίπος και το λάδι μπορεί να είναι υγρό στο σημείο απόρριψης, αλλά θα στερεοποιηθεί και θα αφήσει το στρώμα απορροής σας φραγμένο
  • Ρίζες δέντρων που μπορούν να αναπτυχθούν στις γραμμές αποχέτευσης προκαλώντας μπλοκάρισμα
  • Τα παλαιότερα σπίτια μπορεί να έχουν γραμμές αποχέτευσης χτισμένες από χυτοσίδηρο που καταρρέει ή σπάει με το χρόνο
  • Τα καιρικά στοιχεία όπως τα φραξίματα πάγου μπορεί επίσης να δημιουργήσουν ρωγμές και σπασίματα στις σωληνώσεις

Όταν συμβεί κάτι από τα παραπάνω, σας συμβουλεύουμε να μην προσπαθήσετε να το επιδιορθώσετε μόνοι σας για εξοικονόμησης κόστους και χρόνου. Αυτό συμβαίνει γιατί αυτό που ξεκίνησε ως μια απλή διαρροή μπορεί να καταλήξει να είναι μια δαπανηρή υπόθεση που μπορεί να απαιτήσει μια σημαντική επισκευή αποχέτευσης. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε έναν ειδικό στις αποφράξεις που θα αξιολογήσει τη ζημιά, θα σας πει την αιτία και θα σας δώσει πρακτικές λύσεις.

Αποτελεσματικές μέθοδοι απόφραξης λεκάνης τουαλέτας

Μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους απόφραξης και καθαρισμού αποχέτευσης είναι η χρήση ενός συστήματος ζεστού νερού με πίδακες. Αυτή η προσέγγιση μπορεί να αποφράξει ακόμη και τα πιο σκληρά μπλοκ, από τη συσσώρευση λιπών μέχρι τους πάγους. Αυτή η διαδικασία καθαρισμού μπορεί να αποφράξει μπλοκ με πλάτος 2-12 εκατοστά. Αυτός ο θερμός πίδακας χρησιμοποιεί ζεστό νερό και πίεση για να αποστραγγίσει ένα σωλήνα νερού και να διεξαγάγει μια διεξοδική διαδικασία απομάκρυνσης λίπους.

Η δέσμη ζεστού νερού χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής. Έχει κινητήρα 35 ίππων με ηλεκτρική ροή 10GPM στα 3.850 PSI. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να μεταφέρετε το ζεστό νερό και να ξεπλύνετε το συσσωρευμένο λίπος. Αυτό το είδος πίεσης θα απομακρύνει παχιά κομμάτια πάγου, χώματος και γράσου για να αφήσει τους σωλήνες σας να αναπνέουν και να λειτουργούν. Αυτή η τεχνολογία είναι χρήσιμη τόσο σε σπίτια όσο και σε μεγάλα κτίρια, όπως εστιατόρια, σχολεία και κτίρια γραφείων.

Κόστος και χρόνος

Χρησιμοποιώντας ένα σύστημα ζεστού νερού για απόφραξη λεκάνης τουαλέτας και γενικά αποχέτευσης είναι οικονομικά αποδοτική και εξοικονομεί χρόνο. Το σύστημα έχει χωρητικότητα 330 γαλόνια νερού και θα αποφράξει τις αποχετεύσεις και τις γραμμές αποχέτευσης ώστε να λειτουργούν σαν καινούργιες με μόνο μία χρήση.

Εάν χρειάζεστε επαγγελματικές υπηρεσίες απόφραξης για τις αποχετεύσεις σας και τις κύριες γραμμές αποχέτευσης, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από την εταιρεία Αποφράξεις Αθήνα.

Αφήστε τους ειδικούς να ξεκαθαρίσουν το λιπαρό χάος σας!

Δείτε ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού